Verjaardag-low budget dj-huren-drive inn show-Zuid-Holland-Noord
Verjaardag

Uw verjaardag vieren met Dj noord Holland 

Het is weer feest want u bent binnenkort jarig of u bent misschien al jarig geweest.

Wat is er nou mooier omdat uitbundig te vieren met al uw familie, vrienden, kennissen onder het genot van de gezelligste muziek die wij van ten gehore brengen?

waar het om draait is gezelligheid feesten welteverstaan en dat krijgt u niet doorzelf een cd op te zetten, maar wel door een van onze dj's te boeken met de juiste licht en geluidsapparatuur en die precies weet wat de gasten willen horen en snel even een verzoekje kan opzoeken of boek nu ook een karaoke show en zing zelf de sterren van de hemel en de bekende Nederlandstalige nummers maar ook engelstalig uit de top 40.

 

Daar zijn wij voor uitbundig genieten van bijvoorbeeld de 70's en 80's en de gezellige bekende Nederlandse hits met muziek van o.a. Rene, Frans en Jan of Jeroen van de boom en alle andere nieuwe nummers . Maar natuurlijk ook de Top 40 komt aanbod, Pop,Dance Disco jaren 70 80 noem het maar op wij draaien wat u wilt horen.

 

U mag ook een top 20 samen stellen van nummers die wij niet mogen vergeten te draaien.

 

Djnoordholland.nl zorgt voor de volle 100 % met onze drive in-show dat uw verjaardag een dag is om nooit meer te vergeten en waar nog lang over word gepraat!

Het is ook mogelijk om een van onze artiesten te boeken voor een uur of langer die Engels en Nederlandstalige nummers zingt, het geeft net even meer sfeer en u kunt lekker meezingen met al uw vrienden, of het nu op Texel of in Limburg is wij draaien door heel Nederland. 

Reserveer op tijd zodat u gegarandeerd bent van een leuke avond met lekkere muziek!!

 

 

 

 

 

Dim lights Dim lights

Dim lights

Dim lights