drive-in show-Noord-Holland-Zuid-dj huren-low budget dj-drive inn show
Drive-in show

Drive inn show LowbudgetDJ.nl

Zoekt u een leuke en betaalbare drive-in show met ervaren DJ's die muziek draaien die u graag wilt horen.

Dj noord Holland bespreekt altijd van te voren met u de muziek keuze, bijvoorbeeld Dance classics, top 40, Rock, sixties, Lounge,Disco, Nederlandstalig, Après Ski, jaren 70/80, noem het maar op, u vraagt en wij draaien, zo wordt elk feest een echte muziek belevenis met djnoordholland.nl


Wij beperken ons niet alleen meer tot enkel de drive-in show, Dj Noord Holland betekent entertainment in alle opzichten wij kunnen ook zangers, zangeresse of een saxofonist leveren.

Ook voor evenementen met een klein budget bieden wij een perfecte muzikale omlijsting. wij werken met echte professionele apparatuur en jarenlange ervaring. Wij draaien niet alleen in Noord en Zuid Holland  maar ook de rest van Nederland en toch kunnen wij dit voor een betaalbare prijs aanbieden!


led_pilaren_low_budget_dj
De juiste sfeer daar gaat het om, wat dat betreft kunt u met Dj Noord Holland alle kanten op, Top 40, jaren 70" Dance, Rock & Roll, Après Ski, Nederlandstalig alles wordt met de juiste “touch” ingezet. Bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, noem maar op dj noord holland maakt er een onvergetelijk succes van.


Prijs kwaliteit:

Onze luxe show met led pilaren, dj led meubel en een extra set led spots kost net zo veel als bij de concurent de basis show kost, dus u krijgt bij ons veel voor weinig!.

Enthousiaste dj's presenteren de show, precies zoals u dat wilt uiterst professioneel en met moderne apparatuur. Zo wordt er niets aan het toeval overgelaten.

led dj meubel low budgetdj


Vraag een gratis offerte aan en verbaast u over de lage prijs!!

Wat u ook wilt en hoe u het ook wilt, met dj noord holland is het altijd een succes en de prijs is ook nog eens betaalbaar, vele gingen u al voor en hebben een top feest gehad. Neemt u ook de eerste stap voor een geslaagd feest, en boek nu Dj noord Holland drive in show of een van onze zangers.


 

Een strak dj meubel ( optie led dj meubel met lichteffect in meubel )

 Diverse muziek soorten 90.000 nummers

 Professionele geluidsapparatuur

 Kleine lichtshow, ( optie Rookmachine, spiegelbol of extra licht effecten)

 Een gezellige dj die goed aanvoelt wat de gasten willen horen.

WAAROM ZOU U MEER BETALEN?