Bruiloft dj

montage_graffitiejuyjtetrouwfoto_met_hoed_voor_website1

De foto's hieboven zijn gemaakt door een partner van ons waar wij vaak mee samen werken Fotostudio van den Engh uit Velsen-Noord www.fotostudiovandenengh.nlGefeliciteerd, jullie hebben besloten om te gaan trouwen er staat jullie nu een drukke tijd te wachten wanneer je plannen maakt voor de aanstaande bruiloft.

Een leuke dj die jullie en de gasten de hele avond op de dansvloer kan houden dat wil toch iedereen, voor Dj noord Holland is dit geen probleem, door onze jaren lange ervaring weten wij iedereen te prikkelen om te gaan dansen en er een goed feest van te maken.

 

Wanneer het merendeel van jullie gasten is gearriveerd starten wij met de traditionele openingsdans van het bruidspaar, op door jullie gekozen muziek Indien men wil kunnen de bruiloftsgasten zich voor de tweede dans eveneens op de dansvloer begeven. 

 

Jullie mogen een top twintig doorgeven van nummers die wij niet mogen vergeten en een richtlijn van de muziek die jullie graag willen horen tijdens het feest, en ook een openingsnummer en een mooi nummer om de avond mee af te sluiten.

 

 

 

Naar Pagina 2