bedrijfsfeest- Noord Holland-DJ huren-Drive-in-show-zuid holland
Bedrijfsfeest

Als er op het bedrijf iets te vieren valt is Dj Noord Holland ook hier een goede keus om er een muzikaal en showtechnisch hoogstandje van te maken. De hele regie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten Inclusief optredens van artiesten en/of gespecialiseerde gastsprekers. Bijvoorbeeld om de motivatie van uw medewerkers weer eens wat op te vijzelen,  zo verenigt u het nuttige met het aangename. Ook voor meer serieuzere zaken als, productpresentaties, bedrijfsopeningen, motivatie meetings voor eigen personeel dan vindt u in Low budget dj een serieuze, betrouwbare en ervaren partner.

 

Ook met de kerst is het natuurlijk leuk om voor de kersborrel een dj te huren die gezellige muziek draait tijdens de borrel.

En vergeet niet de nieuwjaarsreceptie ook leuk om met al uw collega's lekker te dansen met een hapje en een drankje het nieuwe jaar beginnen.

 

Prijs kwaliteit:

Onze luxe show met led pilaren, dj led meubel en extra set led spots kost net zo veel als bij de concurent de basis show kost, waarom zou u meer betalen?

 

Ook hier geldt succes verzekerd en een hele zorg minder, wij hebben de apparatuur die u nodig heeft om sprekers, artiesten en muziek hoorbaar te maken voor het publiek en/of uw gasten. En met Dj noord Holland bent u altijd goedkoper uit!

 

 

bedrijfsfeest